12 traficanți de droguri, din Lugoj și Timișoara, arestați preventiv

Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a 12 dintre cele 33 de persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, arată pressalert.ro.

Anchetatorii au confiscat, în timpul perchezițiilor, de la suspecții, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, peste o jumătate de kilogram de substanțe susceptibile a fi cannabis, 200 de grame de hașiș, mai multe doze MDMA, 32 de comprimate susceptibile a conține substanțe psihoactive, opt cântare, o cultură formată din șase plante de cannabis, un pistol cu gaze, șase cartușe, un cort pentru cultură indoor cannabis, 25.600 de lei, 990 de euro și 34 de telefoane mobile.

După audieri, procurorul de caz a decis reținerea a 12 dintre ei, iar Tribunalul Timiş a emis mandat pentru 30 de zile. Conform sursei citate cei 12 sunt:  Sebastian Biriș, Andrei Tănase, Dragoș Pescaru, Mihail Vescan, Alin Pătruț, Larian Grozescu, Cosmin Petrovsky, Dumitru Șerban, Alexandru Țăndărică, Gabriel Turiceanu, Sebastian Băran și Cristian Molnos.

foto: pressalert.ro

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.