15 fântâni publice din Lugoj, din nou închise

Mai multe fântâni forate din Lugoj au fost închise. Motivul îl reprezintă din nou analizele bacteriologice, care se fac de 4 ori pe an.

În urma ultimelor teste, s-a constatat că la 15 fântâni din cele 38 ale municipiului, indicii bacteriologici nu se încadrează în prevederile legale. Primăria Lugoj a anunţat că va redeschide sursele de apă după ce acestea vor fi dezinfectate şi apa analizată din nou, pentru ca lugojenii să nu se îmbolnăvească. Ultima dată când o parte dintre fântâni au fost închise a fost în luna iulie, când, la fel, indicii bacteorologici nu au fost în parametrii normali.

În urma analizelor trimestriale s-a constatat că la 15  fântâni forate indicii bacteorologici nu se încadrează în prevederile legale. Astfel, acestea au fost închise urmând a fi puse în funcțiune în funcție de rezultatul analizelor, a declarat pentru TEN TV, Angelica Rus, purtătorul  de cuvânt al Primăriei Lugoj.

Cele 15 fântâni închise sunt în Microraioanele I, II și III, pe străzile Bocșei, Țesători, Splaiul 1 Decembrie 1918, Libertății, Jabărului, în Cotu Mic la Troiță, pe str. Făgetului, pe Victor Babeș colț cu Oituz, pe str. Timpotei Popovici colț cu Victor Vlad Delamarina, pe Privighetorilor, Islazul Mic și în parcul din Ștrand.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.