28 de români descoperiți într-o locuință mică, plină de șobolani, în Londra

28 de români au fost descoperiți într-o locuință mică, cu o singură baie, plină de gunoaie și șobolani, după o razie a autorităților londoneze.

După mai multe sesizări ale vecinilor, autoritățile au descins în apartamentul ce îi aparține lui Farrah Naz, 43 de ani, din nordul Londrei, bogata proprietară a unui lanț de saloane de frumusețe. 28 de cetățeni locuiau aici în condiții greu de descris, relatează Daily Mail.

Aceștia dormeau înghesuiți în ”paturi suprapuse” și împărțind o singură baie.

Apartamentul era închiriat pe numele unei familii de români, formată din cinci persoane, inclusiv un copil de două luni. Proprietara susține că nu știa nimic despre celelalte 23 de persoane.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Harrow a declarat că ocupanții trăiau în “condiții îngrozitoare”, cu “umezeală și murdărie peste tot”. Proprietatea nu avea alarme de fum, dar în schimb avea o curte plină cu șobolani.

Toți ocupanții, inclusiv chiriașii oficiali au fost evacuați

Vă puteți imagina că ați fost înghesuiți într-o casă cu mai mult de douăzeci de oameni? Ce mod oribil de a trăi. Și modul în care proprietarul nu știa despre asta este șocant. Este nesigur, nesanitar și exploatează oamenii care doresc cu adevărat un loc decent de trăit”, a declarat un oficial.

Proprietara ar putea fi amendată.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.