2CELLOS concertează din nou la București în decembrie 2017 (preturi bilete)

2CELLOS, cel mai electrizant și dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la București. Trupa va promova noul album “Score” în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 decembrie, la Sala Palatului. Cei doi violonceliști croați, Luka Sulic și Stjepan Hauser, vor fi acompaniață pe scenă de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith.

Cu albumul “Score”, produs de Sony Music Masterworks, 2CELLOS abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotrivă clasice și contemporane. “Score” va fi lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia este programat să înceapă în luna iulie a acestui an, în SUA.

“Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii noștri preferați. Iar șansa de a le adapta pentru violoncel și totodată de a lucra cu Orchestra Simfonică din Londra este un vis devenit realitate!”, spune Stjepan.

Din tracklist-ul noului album vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor ”Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stăpânul Inelelor”, “Mic dejun la Tiffany’s”, “Nașul”, ”Lista lui Schindler”, ”Gladiatorul”, ”Love Story”, ”Rain Man” și multe altele.

Prețuri bilete la concertul 2CELLOS din decembrie 2017:

  • VIP – 350 lei
  • Categoria I – 300 lei
  • Categoria II – 250 lei
  • Categoria III – 200 lei
  • Categoria IV – 150 lei
  • Categoria V – 120 lei

Duo-ul 2Cellos a mai concertat la București în 2014 și 2015. Ambele evenimente s-au desfășurat la Sala Palatului.

sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *