60 de noi apartamente ANL la Lugoj, programate pentru 2017

Construcţia de locuinţe pen­tru tineri, din fonduri na­­ţionale, este programată pentru a fi relansată în acest an la Lugoj. ANL a inclus în planul de execuţie pe 2017 ridicarea a două blo­curi cu parter şi trei nivele, fiecare bloc urmând să aibă două scări.

“În total sunt pre­văzute 60 de apar­ta­men­te cu 2 camere. Am­pla­sa­men­tul este în zona Ţesă­tori, din spatele stadionului, lângă blocul de lemn ridicat tot de ANL în urmă cu câţi­va ani. Construcţia va fi rea­lizată din beton şi cără­mi­dă şi va beneficia de un grup propriu de încălzire şi apă caldă. Prin acest proiect se poate rezolva o bună par­te a cererilor pentru spaţiile lo­cative înregistrate la pri­mă­rie. În prezent pentru lo­cu­inţe ANL avem între 200 şi 300 de solicitări”, a ex­pli­cat Francisc Boldea, pri­ma­rul Lugojului.

Ultimele blo­curi ANL, din cărămidă, cele de pe strada Panait Cer­na, au fost finalizate în urmă cu aproa­pe şapte ani. Solicită­rile pentru locuinţe ANL au început însă să scadă, după ce începând de anul trecut chiria a fost ma­jorată sub­stanţial, ajungând să con­cureze chiar preţurile de pe piaţa liberă.

În toam­na din 2016 au fost acordate unele reduceri de 10 şi 5% din cuantumul calculat al chi­riei pentru cei cu venituri mi­nime.

sursa: redesteptarea.ro

Un comentariu la „60 de noi apartamente ANL la Lugoj, programate pentru 2017

  • august 10, 2017 la 11:52 am
    Permalink

    ACUSI SUNT GATA LOCUINTELE ANL SUNT DIPLOMAT ANL FIN DE GENERAL DE POLITIE ZAMPIERON GIUSEPE RENZO MEMBRU EUROPEAN INALTIMEA SA DIN LUGOJ SI PADOVA SUNT BANI BERECHET NUMERE DE CONTACT DOMNUL GIUSEPE 00393357181140 SI NR MEU 0787604214 SUCCES CONSTRUCTORII LA ZIDIT

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.