80.000 de turiști sunt pe litoral. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au consumat substanțe interzise

80.000 de turiști sunt pe litoral, după ultimele estimări. A fost o noapte de petreceri în paradisul libertăţii, Vama Veche. S-a cântat şi s-a dansat sub cerul liber, până la răsăritul soarelui. Nimeni nu a stat în loc de frig ori oboseală. Cuvântul de ordine a fost distracţia, iar turiştii veniţi de peste tot l-au respectat cu sfinţenie.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în Mamaia Nord, ele sunt suspectate că au consumat substanțe cu efecte psihotrope. Au fost găsite leșinate în diferite locuri și au fost chemate ambulanțele. Una dintre persoane este comă și a fost transportată la spital, la fel ca și alte două persoane.

Vamaioții au așteptat pe plajă răsăritul lunii, care a vestit începerea unei alte nopţi albe. Temperaturile scăzute nu i-au intimidat şi nici nu le-au stricat distracţia, dimpotrivă, i-au încurajat să combine dansul cu băutura, ca să facă faţă provocărilor. Petrecerile s-au încheiat la răsăritul soarelui, când cei mai mulţi turişti s-au întors pe plajă, unde şi-au ocupat câte un loc în cort ori sub cerul liber.

Indiferent că s-a cântat folk, rock sau reggae, toate petrecerile din beach-baruri i-au atras ca un magnet pe turişti. Cu toţii au avut o singură misiune: să petreacă fără limite.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.