Opt şefi din Poliţia Română, cercetaţi pentru divulgare de secrete de serviciu şi informaţii care nu sunt destinate publicităţii

Opt şefi din Poliţia Română sunt verificaţi, fiind acuzaţi de divulgare de secrete de serviciu şi informaţii care nu sunt destinate publicităţii, abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Printre cei vizaţi se află şi inspectorul şef al IPJ Hunedoara, dar şi alţi subordonaţi ai săi aflaţi la conducerea unităţilor de Poliţie din Lupeni sau Petroşani, anunţă B1TV.

Anchetatorii au descoperit, de asemenea, probleme la nivelul pontajului orelor lucrate şi la modul de completare a foilor de parcurs ale maşinilor de serviciu.

În total, sunt vizaţi 12 ofiţeri, dintre care opt şefi. Aceştia sunt cercetaţi disciplinar după ce o echipă de la Control intern a IGPR a făcut verificări la mai multe structuri ale instituţiei.

Oficiali din magistratură au precizat că dosarul înregistrat la Parchetul Petroşani a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara la începutul acestei săptămâni.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.