A doua zi de proteste pentru angajaţii din Finanţe. Peste 500 de persoane au oprit activitatea în vestul ţării

Aproximativ 500 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice din vestul ţării protestează, marţi dimineaţa, astfel că programul de lucru cu publicul este întrerupt, transmite corespondentul Mediafax.

„Nu avem program de lucru cu publicul, este un protest. La ora 08.30 a început protestul spontan în toată regiunea, şi la Arad, şi la Hunedoara. La nivel de regiune sunt aproximativ 500 de angajaţi în protest, iar la Timişoara protestează în jur de 200 de persoane tocmai prin faptul că este întreruptă activitatea şi ca atare sunt consideraţi în protest toţi angajaţii Direcţiei Finanţelor Publice Timişoara. Noi atenţionăm prin afiş vizual, avem un banner mare afară, prin care atenţionăm că suntem în protest”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Virginia Duţu, lider de sindicat al Trezoreriei Timişoara.

Şi angajaţii de la Direcţia Regională Vamală Timişoara sunt alături de colegii lor din Direcţia Finanţelor Publice, astfel că poartă banderole albe pe braţe, marţi.

„Purtăm banderole albe şi astăzi, dar nu mai facem exces de zel, nu mai oprim toate maşinile”, ne-a spus Gheorghe Paraschiv, liderul Sindicatului Direcţiei Vamale Timişoara.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *