A fost gasit si trupul baiatului inecat in Dunare, care se afla in masina ce a plonjat in fluviu

Baiatul de 22 de ani, care se afla in masina ce a plonjat in Dunare in data de 7 octombrie a.c. a fost gasit la suprafata apei, pe malul sarbesc al fluviului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, Cecilia Danet a declarat ca autoritatile sarbe au gasit cadavrul baiatului de 22 de ani.

In jurul orei 15.00 am fost anuntati ca autoritatile sarbesti au gasit  duminica, la ora 7.30, trupul baiatului de 22 de ani, in zona localitatii Dobra din Serbia, corespondenta comunei Berzasca din judetul Caras- Severin, la 18 kilometri de locul accidentului”, a declarat Cecilia Danet.

Potrivit sursei citate, autoritatile sarbe au transmis fotografii cu cadavrul, iar acesta a fost recunoscut de familie in baza lor.

Deocamdata, autoritatile romane nu au fost informate ca baiatul a fost deja inhumat in Serbia.

In data de 7 octombrie a.c. a avut loc un accident rutier in zona localitatii Coronini din judetul Caras- Severin. soferul unei masini care avea permis de sapte luni a plonjat cu autoturismul in Dunare. in masina se mai afla, ca pasageri, un barbat, sotia acestuia, fiul de 22 de ani si fiica de 3 ani.

In urma accidentului, soferul a reusit sa se salveze, insa familia a fost de negasit.

Cadavrul femeii a fost gasit pe malul sarbesc al Dunarii, iar autoritatile sarbe au si inhumat-o, respectand legile din aceasta tara. Familia a facut demersurile pentru deshumarea si repatrierea cadavrului.

Si trupul neinsufletit al fetitei de trei ani a fost gasit, pe malul romanesc al Dunarii, aceasta fiind recunoscuta de familie.

Deocamdata trupul barbatului care se afla in masina care a plonjat in Dunare este inca de negasit.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *