A fost numit un inlocuitor pentru Sorin Grindeanu la conducerea PSD Timis

Conducerea PSD a gasit un inlocuitor pentru Sorin Grindeanu la sefia filialei judetene Timis.

Fraiele organizatiei PSD Timis, in chip de coordonator, vor fi preluate de la 1 august de catre Petru Andea, secretar de stat la Ministerul Educatiei.

Decizia conducerii partidului, luata la mai bine de o luna de la excluderea din partid a lui Sorin Grindeau, in Comitetul Executiv National, i-a fost comunicata de catre secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

Am fost informat de Marian Neacsu, secretarul general al PSD ca va trebui sa preiau coordonarea PSD Timis. Acest lucru inseamna ca in calitate de vicepresedinte coordonator va trebui sa exercit o perioada conducerea filialei pana se vor desemna statutar organele de conducere. Am fost anuntat ca filiala judeteana a fost informata despre excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu. Practic voi coordona activitatea judeteana a PSD pana cand va fi organizata o conferinta judeteana care va alege un nou presedinte. Voi exercita aceasta coordonare de la 1 august, deoracere pana atunci voi fi in concediu”, a declarat Petru Andea.

Presedintele executiv al PSD Timis Calin Dobra a precizat ca deocamdata la sediul filialei nu a sosit niciun act de la Bucuresti care sa confirme inlaturarea oficiala a lui Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat.

Nu am cunostinta de sosirea vreunui document la Timisoara care sa ateste excluderea din partid a presedintelui filialei Timis, Sorin Grindeanu„, a spus Calin Dobra.

Petru Andea s-a nascut in Arad si are 68 de ani. Cunoscut lider al organizatiilor studentilor comunisti, inainte de 89, se inscrie in Partidul Socialist in 1995, formatiune care a fuzionat mai apoi cu PSDR, devenind PSD.

Intre 2000 si 2004, dar si in legislaturile 2004-2008 si 2012-2016, Petru Andea a fost deputat de Timis in Parlamentul Romanei.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *