A ieşit pe stradă doar în pantaloni scurţi şi a înjunghiat mortal un pieton

Incident şocant într-o zonă liniştită din sud-estul Londrei.

Nicholas Foy, un bărbat de 39 de ani din Londra, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea unui trecător cu un cuţit de bucătărie, pe o stradă din cartierul Eltham. Foy ar fi consumat o cantitate impresionantă de cocaină şi ar fi băut, după care a ieşit în stradă îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi roz şi a înjunghiat prima persoană care i-a ieşit în cale, scrie Metro.

Ghinionistul era Laurent Volpe, un turist francez, fost atlet de performanţă şi cercetător în domeniul nuclear, care tocmai mergea la magazin să cumpere ceva de mâncare. Foy i-a înfipt cuţitul în burtă fără ca victima să-i fi spus ceva, apoi a strigat către martori „Vreţi şi voi?”.

Turistul a murit trei zile mai târziu la spital.

Poliţia a ajuns rapid la faţa locului, dar Foy a fost extrem de greu de oprit, deşi tocmai îşi înfipsese cuţitul în picior, spunând că vrea să dezamorseze o bombă. A lovit un agent şi în final a fost pus la pământ cu un pistol cu electroşocuri. Când a fost dus la spital, a lovit cu capul un alt poliţist.

Potrivit anchetatorilor, atacatorul, fost şofer la o firmă de livrări, avea probleme psihice şi ar fi trebuit să fie sub tratament însă, în loc să-şi ia medicamentele, consumase bere, whisky, rom şi droguri.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.