A inceput marea carpeala pe drumul cu smiley faces, intre Margina si Ohaba

Una dintre cele mai chinuite șosele din Banat, drumul național de la Margina și până la Ohaba, este în aceste zile în lucru. Drumarii astupă gropile existente în carosabilul devenit aproape impracticabil, care trebuie să suporte tot traficul, inclusiv cel al camioanelor care sunt nevoite să folosească vechiul traseu pentru a ajunge între cele două capete ale autostrăzii A1.

Angajații Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara lucrează în aceste zile pe DN 68A, mai precis între localitățile Margina și Ohaba. Acest drum a devenit foarte greu de parcurs, aceasta pentru că tot traficul care vine pe autostrada A1 este nevoit să urmeze de la Margina vechiul drum național până unde începe autostrada Deva – Orăștie, pentru că două dintre loturile din autostrada Lugoj – Deva sunt în construcție. Pentru a putea continua pe autostradă toate autovehiculele sunt nevoite să circule pe drumul național, iar acesta nu a făcut față unei circulații atât de intense.

Drumarii au apelat la soluția temporară, de aplicare a mixturii stocabile pentru a mai elimina din gropile prezente peste tot în asfalt. Dacă vremea de afară va permite lucrările continuă și în perioada viitoare.

Această porțiune de drum național a devenit cunoscută și pentru pancartele care au desenate smiley faces, instalate de DRDP Timișoara, pentru a mai „îndulci” din greul pe care șoferii sunt nevoiți să îl îndure din cauza lipsei autostrăzii în zonă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.