A murit Dan Adamescu

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava, a declarat, pentru AGERPRES, Carmen Uțoiu, inspector de penitenciare.

“În seara zilei de 23 ianuarie, în jurul orei 23,45, a avut loc decesul unei persoane custodiate de Penitenciarul Jilava. Aceasta se afla într-o unitate spitalicească din exteriorul penitenciarului”, a spus Uțoiu.

Ea a anunțat că, potrivit procedurilor legale, a fost anunțată familia persoanei decedate de îndată, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

“Nu este o informație de interes public (în ce spital era n.r.), nu vă pot comunica astfel de date, iar cele legate de starea de sănătate și diagnosticul persoanei în cauză, de asemenea, sunt confidențiale, conform Legii pacientului”, a explicat Uțoiu.

Întrebată de când a fost transferat omul de afaceri într-un spital privat, ea a răspuns, că, din informațiile sale, din septembrie 2016.

Dan Adamescu executa o condamnare de patru ani și patru luni primită într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență, iar pe 21 decembrie o instanță din București i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiționată.
Omul de afaceri se afla internat într-un spital din Capitală, avocații lui susținând că este grav bolnav.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.