A murit interpreta de muzică populară Ionela Prodan

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit luni seară. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fiica ei, Anamaria Prodan Reghecampf. “Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”, a scris Anamaria Prodan Reghecampf.

Cunoscuta artistă s-a stins la Spitalul de Urgenţă Elias la ora 21.00, a confirmat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Silviu Negoiţă.

Ionela Prodan a fost internată în unitatea medicală acum o lună. Era în stare gravă după acutizarea unor afecțiuni cronice, se arată într-un comunicat.

“Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se mai arată în documentul emis de spital.

“Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!”, a notat fiica ei pe Facebook.

Ionela Prodan avea 70 de ani. În ultima vreme a  avut mari probleme de sănătate și a fost internată de mai multe ori în spital, notează News.ro.

 

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.