A MURIT într-un tragic ACCIDENT DE MAȘINĂ; DUPĂ MOARTE și-a vizitat sora ÎN VIS pentru a-i da DETALII foarte IMPORTANTE

Emily Clark era o tânără de 20 de ani care mai avea o săptămână și termina facultatea, însă nefericirea a făcut să moară într-un îngrozitor accident de mașină. Familia ei îndurerată se temea că orice fel de înregistrare a ultimelor ei zile erau pierdute pe vecie. Asta până când sora lui Emily a avut un vis care le-a dat tuturor speranță.

Atunci când poliția i-a sunat și le-a confirmat că totul e adevărat, că ceea ce spusese sora în vis era adevărat, familia a fost șocată.

Emily Clark era studentă, se pregătea să devină asistentă și era foarte apropiată de familia și prietenii săi. Aceștia și-o amintesc drept o personaă pozitivă, iubitoare și ambițioasă. Ea era în aceeași mașină cu 4 colegi când s-au ciocnit violent cu un tir. Tot ce mai rămăsese din mașina lor era nimica toată, toți cinci muriseră pe loc.

La fel ca majoritatea fetelor de vârsta ei, lui Emily îi plăcea să facă poze cu telefonul, care era plin de amintiri de peste tot pe unde mersese, inclusiv poze cu familia, prietenii, iubitul. Dar, din nefericire, telefonul ei dispăruse în accident, iar familia era foarte tristă că imaginile se pierduseră.

Apoi, chiar atunci când durerea era mai mare, sora lui Emily a avut un vis ciudat. A visat că Emily a venit la ea și i-a spus că telefonul ei era încă la fața locului, acolo unde murise. Și încă funcționa.

 

 

 

Tatăl fetei credea că așa ceva nu era posibil, dar fiind că mașina se făcuse cu totul praf în accident, dar s-a dovedit că se înșela. La 6 luni de la moartea fetei, poliția le-a dat un telefon și le-a spus că i-au găsit telefonul mobil, care încă mergea.

Telefonul lui Emily era plin de imagini pe care le făcuse în ultimele ei zile, fuseseră zile în care a fost fericită. Familia a declarat într-un interviu: ,,Cu siguranță că ne aduce multă bucurie în inimi, e de parcă a înviat”.

sursa: rol.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.