A oprit traficul pe o stradă aglomerată, ca să salveze un căţeluş

Un poliţist a oprit traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş. Agentul a blocat cu maşina un sens de mers, apoi a coborât pentru a prinde animalul speriat.

Scena a fost filmată chiar din maşina agentului de poliţie şi a fost făcută publică de Poliţiştii au Umor, pe Facebook.

“Bunătatea nu poartă uniformă. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat.

Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel!”

"Bunătatea nu poartă uniformă". De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat. Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel! ???‍♂️?

Publicată de Politistii au umor pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

sursa: (Cosmin Stăniloiu) observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.