Accident cumplit cu trei autocamioane, în Ungaria; un șofer a murit pe loc!

Teribilul accident s-a produs marţi, pe autostrada M5, în direcția de deplasare spre Vama Nădlac. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Coliziunea, foarte violentă, a avut loc la kilometrul 59, în dreptul localității Táborfalva, pe sensul de mers înspre Szeged, marți, 3 octombrie, puţin după ora 12.00 (ora României), se arată pe site-ul www.police.hu.

Este vorba de trei autocamioane, din care unul cu platformă pentru autoturisme, aparținând firmei Lagermax – o multinațională care are punct de lucru (și) la Curtici –, care au intrat unul în celălalt.

 

Polițiștii maghiari încă nu au reușit să afle care este cauza ce a dus la teribilul accident. În urma coliziunii, unul din cei trei șoferi implicați în accident a murit pe loc, iar unul dintre camioane a intrat din plin, cu capul tractor, în parapeții ce despart sensurile de mers de pe autostradă. Șocant este că șoferii aflați pe celălalt sens de mers s-au oprit să vadă autocamioanele lovite și, astfel, traficul a fost blocat și pe sensul de mers spre Budapesta.

„Autostrada M5 a fost închisă traficului începând cu ora 12.50, pe ambele sensuri de mers. Circulația a fost deviată spre Örkeny. Conform celor declarate de echipajul de descarcerare sosit la locul impactului, unul dintre camioane, după coliziune, a rupt parțial parapeții despărțitori”, conform www.police.hu.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *