Accident cumplit; familie spulberată de un șofer băut!

Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu-Severin cu satul Cerneţi. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer beat. Tatăl a murit, iar fiica şi nepoţica acestuia, de numai 7 luni, se zbat între viață și moarte. La fel şi tatăl copilului.

Cei patru se îndreptau către Turnu Severin. La intrarea pe şoseaua de centură a oraşului Drobeta Turnu-Severin, şoferul trebuia să acorde prioritate, dar nu a oprit.

A ieşit în faţa unei maşini care circula regulamentar, iar impactul a fost teribil. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante.

Lovitura a fost extrem de puternică. Maşina cu cei patru oameni s-a rostogolit 15 metri pe asfalt şi s-a oprit cu roţile în sus, pe marginea drumului.

O fetiţă de numai 7 luni este în stare foarte gravă.

“Un sugar de 7 luni care a fost transportat la spital la Craiova pentru că era în comă”, a declarat medicul Aurora Grămescu, de la SAJ Mehedinţi.

?Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin cu satul Cerneţi?Bărbatul a fost declarat mort, o femeie se zbate între viață și moarte, si un bebeluș grav?Familie spulberată de un şofer beat, în Drobeta Turnu-Severin. Tatăl mort, nepoţica de 7 luni în comă, fiica şi ginerele în stare gravă (Video)O familie întreagă, spulberată de un şofer beat în Drobeta Turnu-Severin. Tatăl a murit, fiica, ginerele şi nepoţica sunt în stare gravă 10 Vezi galeriaO familie întreagă, spulberată de un şofer beat în Drobeta Turnu-Severin. Tatăl a murit, fiica, ginerele şi nepoţica sunt în stare gravăAi fost martorul unui eveniment? Scrie-ne pe WhatsApp! 0724675866Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu-Severin cu satul Cerneţi. O familie întreagă a fost spulberată de un şofer beat. Tatăl a murit, iar fiica şi nepoţica acestuia, de numai 7 luni, se zbat între viață și moarte. La fel şi tatăl copilului.Cei patru se îndreptau către Turnu Severin. La intrarea pe şoseaua de centură a oraşului Drobeta Turnu-Severin, şoferul trebuia să acorde prioritate, dar nu a oprit. A ieşit în faţa unei maşini care circula regulamentar, iar impactul a fost teribil. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante.Lovitura a fost extrem de puternică. Maşina cu cei patru oameni s-a rostogolit 15 metri pe asfalt şi s-a oprit cu roţile în sus, pe marginea drumului.Bebeluşul de 7 luni, o fetiţă, este în stare foarte gravă. "Un sugar de 7 luni care a fost transportat la spital la Craiova pentru că era în comă", a declarat medicul Aurora Grămescu, de la SAJ Mehedinţi.Tot la Craiova a ajuns şi mama copilei, rănită puternic la cap. Iar la spitalul din Turnu-Severin au fost transportaţi tatăl fetiţei, dar şi socrul lui. Din păcate, acesta din urmă a decedat. Şoferul care circula regulamentar a ajuns şi el la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice. Era băut.Tânăra familie ar fi trebuit să facă nunta şi botezul peste doar zece zile.

Publicată de Observ tot pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Tot la Craiova a ajuns şi mama copilei, rănită puternic la cap. Iar la spitalul din Turnu-Severin au fost transportaţi tatăl fetiţei, dar şi socrul lui. Din păcate, acesta din urmă a decedat.

Şoferul care circula regulamentar a ajuns şi el la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice. Era băut.

Tânăra familie ar fi trebuit să facă nunta şi botezul peste doar zece zile.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.