Accident cumplit în Italia; o româncă și fetița ei de câteva luni au murit pe loc. Soțul femeii, în stare gravă.

O tânără româncă de 30 de ani din Huşi, împreună cu bebeluşul ei, o fetitã de numai câteva luni, au murit într-un tragic accident rutier în localitatea Manfredonia, din provincia Foggia, în Italia. 

Nenorocirea a avut în urmă cu două zile. Petronela Alecsa se afla într-o masinã, împreunã cu fetiţa ei, iar la volan se afla soţul femeii, tot român.

Potrivit presei din Peninsulă, maşina românilor circula regulamentar când un şofer italian a intrat în plin în ei, spulberându-i. Petronela şi fetita, pe care o ţinea în braţe, au murit pe loc în urma impactului violent, fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate.

Soţul ei este şi în stare gravã, fiind internat într-o clinică din zonă, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Petronela era mamă a trei copii, doi din prima căsătorie – o fată si un băiat, precum si fetita de numai câteva luni, pe care o avea împreunã cu Marian, bărbatul care se afla la volanul maşinii.

Apropiatii de Petronelei Alecsa spun că femeia venise de cel putin 2 ani în Italia, în căutarea unui trai mai bun. Femeia îl avea cu ea în Italia pe băieţelul din prima căsătorie, fetiţa fiind în grija tatălui.

“Nu ne vine sã credem! Era o fatã bunã, cuminte, muncitoare. Ne întâlneam aici, într-un parc, toate româncele din localitate. Era modestã, la locul ei. Carabinierii nu ne-au lãsat sã ne apropiem de accident, cãci am vrut. E foarte dureros ce s-a întâmplat.

Unii ziceau cã ar fi fost şi bãietelul de 8 ani în masinã, dar presa din Italia nu spune nimic despre asta si de aceea credem cã nu era cu ei. Ultima datã când m-am întâlnit cu Petronela, spunea cã ar vrea sã munceascã din nou, sã îngrijeascã o bãtrânã.

Stiu cã are surori, cãsãtorite în Mehedinti, iar avocatii au luat legãtura cu ele, ca sã vinã în Italia, sã recunoascã cadavrele. Suntem foarte tristi toti românii de aici, pentru cele întâmplate”, a declarat pentru vremeanoua.ro Dana, una dintre româncele care stãteau în vecinãtatea locuinţei închiriate de Petronela.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.