Accident cumplit in vestul tarii; barbat strivit intre doua autoturisme!

Un accident înfiorător s-a întâmplat joi, 21 septembrie, pe DN 69, drumul ce leagă Aradul de Timișoara, la ieșire din comuna Șagu înspre Vinga. Un barbat se află în stare foarte gravă, după ce a fost prins ca într-o menghină, între două autoturisme, fiind în acest moment in grija medicilor.

El se afla la volanul unui autoturism Ford și se deplasa înspre Vinga, când, într-o curbă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, a derapat și a ajuns cu cea mai mare parte a autoturismului  în afara carosabilului. Șoferul s-a dat jos, a montat triunghiul reflectorizant și a dat un telefon pentru a chema ajutoare.

In timp ce vorbea la telefon, un alt șofer, aflat la volanul unui Renault, se deplasa dinspre Vinga înspre Șagu. Chiar în curba unde se afla masina care a derapat, tot din cauza vitezei și a neadaptării acesteia la carosabilul umed, s-a răsucit, și a intrat cu viteză în autoturismul Ford. Din nefericire, între cele două mașini a fost surprins primul șofer care a suferit răni foarte grave.

“Starea pacientului surprins între cele două autoturisme este foarte gravă. A suferit politraumă cu traumatism sever toraco-abdominal, posibil cu ruptură de organe interne, cu hipoestezie pe membru inferior (nu își simțea un membru inferior). Pacientul a fost stabilizat și transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Celălalt șofer a suferit un traumatism cranian minor, în cazul lui rănile nefiind grave”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul Medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

sursa: aradon.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *