Accident cumplit lângă București. O mamă s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii. Toți au murit!

Un tren care circula pe ruta București-Constanța a lovit mortal patru persoane. Accidentul a avut loc joi dimineața, între stațiile Pasărea și Brănești, din județul Ilfov.

SIMULARE COMPUTERIZATĂ! Iată cum au murit mama și cei trei copii în DRAMATICUL accident de astăzi! –> https://goo.gl/iZHfEuVEZI FILMUL TRAGEDIEI AICI –> https://goo.gl/iZHfEu

Posted by Realitatea.NET on 17 August 2017

Conform primelor informații, victimele sunt o femeie și cei trei copii ai săi, cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani. Femeia s-ar fi aruncat cu cei mici în fața trenului. Polițiștii spun că au găsit un bilet de adio în apropiere de locul accidentului, printre actele femeii.

Trenul se deplasa cu 160 de km/h, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR Călători. Garnitura are, deja, întârziere de aproximativ două ore și nu se știe cât va mai dura până când va pleca spre destinație. Circulația feroviară este blocată pe magistrala spre Constanța.

Întâi, o minoră a fost găsită moartă pe linia de cale ferată. La 500-600 de metri distanță de ea, au fost găsite și mama și frații acesteia, toți decedați. Mecanicul locomotivei este in stare de soc.

”La ora 9:27 s-a primit o solicitare pentru un accident de tren la Halta Brănești. Echipajul a ajuns în șase minute. Au fost găsite două victime, un copil de 10 ani decedat și o persoană de sex feminin a cărei vârstă nu se cunoaște, tot decedată. Ar mai putea fi două victime sub tren”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu.

CFR Călători anunță că trenurile spre/dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară – https://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *