Accident cumplit pe centura Lugojului; doua persoane au murit! VIDEO

Un grav accident s-a petrecut joi dupa amiaza pe centura ocolitoare a Lugojului.

Soferul unui autoturism Skoda nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa se intoarca in mijlocul drumului si a fost izbit in plin de un TIR inmatriculat in Bulgaria.

Soferul este un barbat in varsta de 71 de ani, iar pasagera din dreapta o femeie de 66 de ani, ambii nascuti in Romania dar cu domiciliul in SUA, iar pasagera din spate este nascuta tot in tara, dar are domiciliul in Australia. Acestia au oprit intr-o parcare aflata pe marginea drumului, deorece au ratat iesirea spre autostrada, iar dupa o scurta pauza petrecuta alaturi de o alta familie, cu care au pornit impreuna la drum, soferul a efectuat o manevra de intoarcere fara sa se asigure, fiind suprins de TIR-ul care circula regulamentar spre Caransebes.

In urma impactului deosebit de puternic, autoturismul a fost aruncat in santul de pe marginea drumului, soferul si pasagera din dreapta decedand pe loc.

Echipele de salvare au extras cealalta victima care se afla pe scanul din spate in stare foarte grava. Aceasta a fost transportata de urgenta la spital.

Politistii au efectuat cercetari care vor stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Pe perioada operatiunilor de salvare si a cercetarilor, circulatia pe centura a fost dirijata si s-a desfasurat pe un singur sens de mers.

Accident mortal pe centura Lugojului. Un autoturism a fost izbit in plin de un TIR, doua persoane pierzandu-si viata

Posted by Lugoj Online on 14 Septembrie 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *