Accident cumplit pe o autostradă din Germania; un șofer român a murit!

Un şofer român a murit în condiţii cumplite, după un accident pe o autostradă din Germania. Cabina camionului său a fost strivită, după ce a intrat în semiremorca unui TIR şi un autoturism pe care-l transporta pe platformă a căzut pe ea.

Tragedia a avut loc marţi, în jurul orei 16:00, pe autostrada A6, în apropiere de Bad Rappenau. Un camion românesc ce transporta două autoturisme pe o platformă a intrat în plin în spatele unui TIR, iar una dintre maşinile de pe platformă s-a prăbuşit peste cabină.

Impactul a fost atât de violent încât cabina în care se afla şoferul român a intrat doi metri sub osia spate a tirului. Şoferul român a murit înainte de sosirea ambulanţei.

“Șoferul a fost prins în cabină şi imobilizat, nu doar din cauza impactului, ci şi pentru că una dintre maşinile încărcate a venit peste el.”, a declarat Michael Hess, comandantul pompierilor Sinsheim, citat de www.rnz.de.

După accident, au existat mai mulţi kilometri de blocaje de trafic. În timpul recuperării cadavrului şoferului român, autostrada a fost închisă timp de aproximativ trei ore. Traficul a trecut apoi pe banda din stânga.

La patru ore după accident, mai scrie sursa citată, coloana de maşini pe autostradă era de 7 km.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.