VIDEO: Accident cumplit pe o șosea din țară. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul de un copac, cu 140 km/oră

Viteza şi teribilismul fac din nou victime pe soselele din țară. Un tânăr a decedat, iar alţi doi au fost răniţi într-un grav accident în Bistrița Năsaud, pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei.

„Am văzut pe cineva care făcea semne în mijlocul drumului cu telefonul să opresc. Erau două persoane întinse pe jos și unul în picioare. Aveau amândoi puls”, spune singurul martor care a și sunat la 112.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit trei persoane rănite. Șoferul era în stop cardio-respirator, echipajul medical începând manevrele de resuscitare. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să constate decesul, tânărul nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

„La momentul sosirii la fața locului erau trei victime, două conștiente și una inconștientă. Le-am predat echipajelor SAJ și EPA Beclean,” plutonier major Vasile Iliuț Rus, din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

În urma impactului, autoturismul a fost transformat într-un morman de fiare. La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului într-o porțiune de drum drept, din cauza vitezei excesive. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 de km/h.

„Din primele cercetări, un autoturism având conducătorul auto și doi pasageri, a pierdut controlul direcției de mers, a rulat parțial pe acostament, ulterior s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat mai în față. A rulat 150 de metri pe șanțul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”, subinspector Pop Vasile, din cadrul Poliței Beclean.

Șoferul care a decedat este un tânăr de 24 de ani din satul Șirioara. Îl mai însoțeau alți doi tineri, unul din localitatea Șirioara, iar altul din Șieu Odorhei. Viața celorlalți doi nu le este pusă în pericol.

sursa: bistriteanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *