Accident de muncă înfiorător la o balastiera din zona Ineului

Un bărbat de 51 de ani a decedat la locul de muncă, după ce și-a prins capul în banda de sortare de la o balastieră din zona Ineului.

Dimineața zilei de marți, 28 martie, a fost una fatidică pentru angajatul unei companii din comuna Bocsig. Conform informațiilor primite, angajatul și-a prins capul in banda de sortare. Colegii victimei au sunat siderați la numărul unic de urgență 112, când și-au văzut colegul cu capul prins in bandă. Imediat după apel, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad din substația Sebiș, dar și elicopterul SMURD au fost trimise la locul accidentului de muncă. Din păcate, bărbatul a decedat.

Au constatat decesul victimei

„Este vorba despre un angajat, un bărbat de 51 de ani, al cărui cap a fost prins în banda de sortare. Poliția a ajuns prima la locul incidentului și l-au scos de sub bandă. A fost trimis un echipaj al ambulanței din Sebiș care a început manevrele de resuscitare. La sosirea elicopterului SMURD, victima a decedat. Acesta a suferit un traumatism cranian sever. Din păcate, leziunile pe care victima le-a suferit sunt incompatibile cu viața”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Accident de muncă

„Astăzi, în jurul orei 10:15, la o balastieră din zona Ineului – mai exact în apropierea localităţii Bocsig – aparţinând unei societăţi comerciale din Arad, un angajat al societăţii (T.M.), în vârstă de 51 de ani, a fost prins de banda transportoare de pietriş, fiind omorât pe loc. Inspectorii de muncă s-au deplasat la faţa locului, în vederea cercetării cauzelor care au stat la baza producerii evenimentului”, a declarat Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *