Accident grav de circulație pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj; 5 persoane la spital

A fost accident grav de circulație pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Circulația a fost dată peste cap la intrarea în localitatea timișeană Remetea Mare.

Accidentul, spun polițiștii, s-a petrecut din cauza unei șoferițe în vârstă de 60 de ani. Aceasta conducea un autoturism Audi, iar la ieșire din Remetea spre Timișoara a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta. Mașina scăpată de sub control a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit violent de un autoturism Dacia, condus regulamentar de o tânără în vârstă de 35 de ani.

Impactul a fost puternic, iar cele două mașini au fost avariate serios. În total, cinci persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Printre ele se află șoferița vinovată de producerea accidentului, două tinere de 18 și 19 ani aflate cu ea în mașină, dar și cealaltă conducătoare auto și un tânăr de 35 de ani aflat în autoturism cu aceasta.

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele conducătoarei auto vinovată de producerea accidentului.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *