Accident grav in apropiere de Lugojel; doi tineri au ajuns la spital

Doi tineri din Lugoj au ajuns joi seara la spital in urma unui accident produs in apropierea localitatii Lugojel.

Cei doi se aflau intr-o masina cand au intrat intr-o depasire. Din primele cercetari facute de politisti rezulta faptul ca soferul autoturismului, la revenirea pe partea sa de mers, a acrosat masina pe care o depasea. Acest fapt a fost confirmat si de soferita care circula regulamentar.

Dupa impact, ambele masini au fost scapate de sub control si s-au oprit in afara partii carosabile. Masina in care se aflau tinerii s-a rasturnat, barbatii fiind scosi dintre fiarele contorsionate de catre soferii aflati in trafic. Daca unul dintre tineri avea  niste rani care par sa nu-i fi pus viata in pericol, celalalt era intr-o stare mult mai grava.

Ambii au fost transportati de urgenta la spitalul din Lugoj cu cele doua ambulante care au ajuns la locul accidentului. Politistii continua cercetarile urmand sa stabileasca conditiile exacte in care s-a produs accidentul.

Accident la intrarea in Lugoj dinspre Caransebes. Doi tineri d…

Doua persoane rănite intr-un accident lângă Lugoj http://lugojinfo.ro/eveniment/2827-accident-la-intrarea-in-lugoj-dinspre-caransebes-doi-tineri-din-lugoj-au-fost-raniti-dupa-o-depasire-ratata

Posted by Lugoj Info on 13 Iulie 2017

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *