Accident grav in Calea Sagului din Timisoara; 4 raniti si 3 masini avariate

Accident de circulație, luni dimineață, la intrare în Timișoara, în Calea Șagului. Patru persoane au ajuns la spital și trei mașini au fost avariate, după ce un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere la intrarea în parcarea unui supermarket.

Vinovat de producerea accidentului, spun polițiștii, este un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta circula la volanul unui autoturism Skoda pe Calea Șagului din Timișoara, dinspre Șag spre oraș. La un moment dat, conducătorul auto a vrut să vireze la stânga pentru a intra în parcarea unui centru comercial, însă nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW al cărui șofer circula regulamentar dinspre Timișoara spre Șag.

Impactul a fost puternic, iar BMW-ul a fost lovit ulterior din spate de un alt conducător auto, în vârstă de 23 de ani, care nu a mai putut opri la timp. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Este vorba despre șoferul din BMW, dar și despre trei persoane cu vârste cuprinse între 38 și 58 de ani, cu toții pasageri în Skoda.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *