VIDEO: Accident grav la iesirea din Timisoara; medicul si asistenta unei ambulante, raniti.

Accident marti seara la iesirea din Timisoara. O masina a Serviciului de Ambulanta a fost proiectata intr-un stalp de pe marginea drumului in Dumbravita, dupa ce a fost lovita de un autoturism.

Echipajul mergea la un copil din Dumbravita, cand, se pare, autoturismul i-ar fi taiat calea ambulantei in intersectia de la Lidl, iar ciocnirea n-a mai putut fi evitata.

Autoutilitara SAJ a fost aruncata in stalp, iar in urma impactului acesta s-a frant. Medicul si asistenta au fost raniti. Acestia au fost preluati de colegii lor si dusi de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii. Soferul salvarii a scapat teafar si nevatamat, insa celalalt conducator auto a fost ranit si transportat la spital.

Ambulanta avea semnalele acustice si luminoase in functiune.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Un barbat de 28 de ani a condus un autoturism pe str Petofi Sandor, iar la un moment dat, ar fi efectuat virajul la stanga catre strada Ferventia si ar fi intrat in coliziune cu o ambulanta care se deplasa pe aceeasi directie, avand semnalele acustice si luminoase in functiune. In urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital, conducatorul auto si doua persoane din echipajul de pe ambulanta„, a declarat Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Posted by Gianina Tudosa on 17 Octombrie 2017

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *