Accident grav pe Centura, la Timisoara; 2 morti si 4 raniti!

Impact devastator pe soseaua de Centura a Timisoarei, intre Dumbravita si Calea Aradului.

Doua masini s-au izbit violent.  In urma impactului au fost aruncate de pe sosea si s-au rasturnat. 2 oameni au murit pe loc, iar alti 4 au fost raniti.

La locul accidentului au fost intervenit mai multe echipaje de pompieri, politie si prim-ajutor, precum si un modul de descarcerare.

Vina apartine unei soferite de 22 de ani, aflata la volanului unui VW galben, care nu s-ar fi asigurat la un viraj la stanga catre Dumbravita. A surprins un alt conducator auto care se afla intr-o depasire. Impactul a fost devastator. Tanara soferita si barbatul care o insotea au murit pe loc.

Conducatorul celeilalte masini, un Opel, si cei trei pasageri au fost raniti. Au fost transportati cu totii la spital, doi dintre ei fiind in stare grava.

Soferita care a murit in urma accidentului era studenta la Universitatea Politehnica Timisoara, facuse liceul Economic F. S. Nitti, iar in prezent urma un stadiu de internship la una dintre multinationalele din Timisoara. Alaturi de ea si-a pierdut viata si unchiul sau, pasager in aceasi masina.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *