Accident grav pe DN2: 3 morți și mai mulți răniți!

Accident grav în această dimineață pe DN2 în localitatea Sinești, Ialomita. Trei oameni și-au pierdut viața, traficul fiind complet blocat.

In teribilul accident au fost implicate 2 autoturisme și un TIR. A rezultat decesul a 3 persoane, iar alte două persoane au fost încarcerate în fiecare din cele doua autoturisme.

S-a procedat la extragerea persoanelor încarcerate, în vârstă de aproximativ 29 și 40 ani, care prezintă traumatisme multiple. În accident a fost rănit ușor și un copil de 14 ani fără probleme medicale grave, care a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială, 3 mașini SMURD, 2 speciale de descarcerare, dar și ambulanțe din Ialomița. Accidentul a fost extrem de violent: trei persoane erau deja decedate la momentul intervenției, unele fiind aruncate din mașină în urma impactului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, circulația pe DN2 București – Urziceni a fost oprită pe ambele sensuri la intrarea în localitatea ialomițeană Lilieci dinspre Capitală.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *