Accident grav pe o sosea din Banat. Trei persoane ranite si circulatia blocata zeci de minute

Neatentia la volan a facut din nou victime pe o sosea din Banat. Trei persoane au fost ranite si au ajuns la spital, dupa o ciocnire intre doua masini.

Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza, la iesire din Resita catre Timisoara, in apropiere de Moniom, intre o Dacie si un Renault. Unul dintre soferi a decis sa faca o depasire in apropierea unei curbe, desi in zona era linie continua. Din fata a aparut un alt autoturism, insa timpul a fost prea scurt pentru ca impactul sa fie evitat in totalitate, iar cele doua masini s-au izbit puternic. In urma accidentului, roata din stanga fata a masinii Dacia s-a rupt complet, insa a ramas atatsa de masina, in timp ce roata Renaultului a fost smulsa si a ajuns undeva in afara soselei.

In urma impactului, trei persoane au fost ranite, si au fost transportate de urgent la spitalul din Resita. Una dintre victime, o femeie, a fost ranita mai grav in urma ciocnirii.

Traficul in zona in care s-a petrecut accidentul a fost blocat timp de zeci de minute pana cand politistii au facut masuratorile necesare.

sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *