Accident grav pe șoseaua Arad-Timișoara; două victime încarcerate, o alta proiectată prin geam.

Un adult și doi copii au ajuns la spitalul din Arad după un accident produs pe DN 69 Arad–Timișoara. Autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac.

Un grav accident rutier s-a produs duminică, 20 ianuarie, în jurul orei 17:30. Trei persoane, un adult și doi copii de 15 și 14 ani, se aflau într-un autoturism care se deplasa pe DN 69, dinspre Arad, înspre Timișoara. Din cauza neadaptării vitezei, la condițiile de drum, mașina a intrat brusc într-un copac de pe marginea drumului, părăsind carosabilul chiar înainte de a intra în localitatea Șagu.

 

Doi încarcerați, o victimă proiectată

Impactul a fost unul destul de violent. Doi ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați, iar cel de-al treilea a zburat prin geam. Au intervenit trei echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad, dar și echipajul de descarcerare SMURD. „În urma accidentului au rezultat trei victime, un adult și doi copii, de 14 și 15 ani, cu politraume și multiple fracturi. Victimele au fost conștiente și cooperante. Cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare”, a declarat Mărioara Raveca Nicoară, manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

foto: Mircea R- Radar Arad

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.