VIDEO: Accident grav pe soseaua de centura a Lugojului; mai mulți copii au fost răniți!

Un grav gccident s-a produs pe soseaua de centura a  Lugojului, la intersectia cu strada Tapiei. Un microbuz in care se aflau elevi  din Timisoara a fost lovit de un autotren inmatriculat in Bulgaria. A fost activat Planul Rosu de interventie.

Elevii din Timisoara  mergeau la Cluj, intr-o excursie. Din motive inca necunoscute, microbuzul in care se aflau a fost lovit de un TIR.

 

Toate masinile de prim ajutor si descarcerare disponibile au fost trimise pentru preluarea ranitilor. Medicii au anuntat ca nu mai putin de noua copii dintre cei aflati in microbuz au ajuns la spital, alaturi de cadrele didactice.

In accident a mai fost implicat si un autoturism al carui sofer a ajuns si el la spital. Politistii nu au anuntat deocamdata cum s-a produs accidentul deoarece doar cu soferul bulgar s-a putut discuta iar acesta cunoaste doar limba bulgara. Politistii continua cercetarile pentru a se stabili exact imprejurarile in care s-a produs acest accident.

Planul rosu de interventie activat la Lugoj dupa ce 21 de persoane au fost implicate intr-un accident de circulatie: https://lugojinfo.ro/eveniment/3694-planul-rosu-activitat-la-lugoj-dupa-ce-21-de-persoane-au-fost-implicate-intr-un-accident-de-circulatie#.

Publicată de Lugoj Info pe 16 Mai 2018

sursa: lugojinfo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *