Accident pe autostrada Arad-Timișoara. A fost solicitat licopterul SMURD!

Accident rutier, joi dimineața, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara spre Arad, în apropierea stației de carburanți Gazprom.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane înmatriculat în Bulgaria, care a fost avariat în partea dreaptă față și o autoutilitară marca Ford cu numere de București. La fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad care, odată sosit, a cerut intervenția elicopterului SMURD.

Una dintre victimele accidentului rutier a fost preluată de cadrele medicale de pe elicopterul SMURD pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, iar de cealaltă victimă s-au ocupat cei de la SAJ Arad. Alte două persoane au beneficiat de prim ajutor medical de specialitate. Toate cele patru persoane rănite au fost transportate la spital.

Se pare că microbuzul înmatriculat în Bulgaria nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoutilitara care circula în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta.

Traficul rutier pe autostradă, sens de mers Timișoara-Arad, a fost blocat până când elicopterul SMURD a decolat cu pacientul spre spital.

În total, la Spitalul Județean Arad au ajuns șapte victime ale accidentului produs pe autostradă. Potrivit ultimelor informații, toate cele șapte persoane sunt rănite ușor, iar probabilitatea ca ele să rămână internate în unitatea medicală este redusă.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.