Accident pe soseaua de centura a Lugojului; un TIR a ajuns pe câmp.

Carosabilul umed i-a creat probleme serioase unui sofer de tir, pe soseaua de centura a municipiului Lugoj.

Din cauza vitezei și a șoselei umede, șoferul bucureștean nu a mai reușit să stăpânească mastodontul, acesta intrând în balans, apoi a ieșit în câmp.

Un echipaj de la ambulanta a ajuns la locul accidentului insa soferul nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Pompierii lugojeni au asigurat zona deoarece unul dintre rezervoare a fost avariat si existau scurgeri de combustibil.

Politistii recomanda conducatorilor auto ca, în conditiile unui carosabil umed, sa ruleze cu viteza redusa, adaptata conditiilor de drum, sa sporeasca atentia si sa nu bruscheze comenzile vehiculului. Prima conditie a deplasarii autovehiculului în deplina siguranta este corelarea manierei de condus cu specificul suprafetei carosabile, astfel ca fiecare manevra în trafic trebuie sa fie efectuata numai dupa o temeinica asigurare.  Asigurati o vizibilitate foarte buna prin parbriz, geamurile laterale si luneta. Pe un carosabil umed creste distanta de franare, astfel ca trebuie pastrata o distanta suficienta fata de autovehiculul din fata, pentru a putea opri în siguranta, în situatia în care acesta încetineste sau opreste brusc.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *