Accident rutier în vestul țării; trei persoane au fost rănite

Evenimentul rutier s-a petrecut marți după-masa, pe Drumul Național 7, ce leagă Aradul de Deva. Provocat de o depășire neregulamentară, accidentul s-a soldat cu trei victime rănite.

 

Din nou, neatenția la volan cauzează accidente. După ce la finalul săptămânii trecute, un șofer a virat la stânga fără a se asigura, provocând un accident la intrarea în localitatea Șiria, astăzi un altul a intrat într-o depășire neregulamentară, provocând un accident rutier în localitatea arădeană Bârzava, pe Drumul Național 7.

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN7, pe raza localității Bârzava, în timpul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla în depășirea neregulamentară a acestuia”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, acestea au ajuns pe marginea drumului, oprindu-se în zidul și poarta unei case.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, dar și a unei femei, pasager în autoturismul aflat în depășire. Pentru acordarea primului ajutor celor trei victime, la fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Bârzava.

Două dintre cele trei victime ale accidentului, un bărbat și o femeie – din mașina care a provocat evenimentul rutier – au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de către echipajul SMURD Bârzava. Conform declarațiilor reprezentanților spitalului, aceștia au suferit traumatism craniocerebral, aflându-se în continuare sub supraveghere medicală.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *