Accident rutier in zona Pietei Balcescu din Timisoara; 3 masini au fost avariate

Accident de circulație, miercuri după-masă, pe strada Romulus din Timișoara. Trei mașini au fost avariate după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Imediat după producerea accidentului, șoferul și cei care erau cu el în mașină au fugit de la fața locului.

Accidentul a fost provocat de șoferul unui BMW care circula pe strada Romulus dinspre bulevardul Constantin Brâncoveanu, spre bulevardul Mihai Viteazu. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un taximetru, Dacia Logan.

Impactul a fost puternic, iar mașina șoferului vinovat a fost proiectată într-un alt autoturism parcat, tot un BMW. Imediat după producerea accidentului, șoferul vinovat împreună si alți doi tineri cu care era în mașină au plecat de la fața locului.

Polițiștii sosiți la locul accidentului spun că bărbatul are la dispoziție 24 de ore să se prezinte și să raporteze accidentul și au catalogat incidentul ca fiind tamponare.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.