Accident spectaculos provocat de un tânăr şofer român, în Austria

Accident spectaculos provocat de un tânăr şofer român de TIR. Camionul lui platformă, cu 5 maşini noi, a căzut 20 de metri de pe şosea. Toate maşinile s-au făcut praf, dauna fiind totală pentru patru dintre ele şi pentru camionul care le transporta.

Şoferul român în vârstă de 26 de ani, rezident în Salzburg, a scăpat controlul volanului luni după-amiază, pe B317, în dreptul localităţii St. Peter. Semiremorca platformă pe care erau cinci maşini nou nouţe a intrat în balans şi a derapat într-un parapet, în dreapta, iar trei dintre maşini s-au desprins de pe platformă.

Camionul a căzut 20 de metri de pe şosea şi a ajuns pe câmp.

Din fericire, şoferul român a scăpat cu răni minore, fiind transportat în stare stabilă la spital. Dar paguba produsă este uriaşă. Echipele de interventie au lucrat mai bine de 5 ore până la reluarea circulaţiei.

Este al treilea accident cu un şofer român de TIR, în Austria, în ultimele trei zile. Tot luni, camionul unui român parcat pe banda de urgenţă pe o autostradă a fost lovit violent de un alt TIR. Iar vineri, la Linz, un camionagiu român a trecut cu TIR-ul peste un motociclist, fără să îşi dea seama, mergând încă 2 km înainte de a fi oprit de poliţie.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *