VIDEO: Accident teribil în Cehia; 10 camioane şi alte autovehicule s-au ciocnit violent

Un şofer român a filmat groaznicul accident din Cehia, în care peste 10 tiruri şi mai multe autovehicule s-au ciocnit violent, din cauza zăpezii de pe şosea.

“Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

În imagini se pot observa mai multe autovehicule de mare tonaj din care n-a mai rămas mare lucru, dar şi câteva autoturisme distruse.

Cunoscuţii românului au reacţionat imediat la postare, întrebând îngrijoraţi dacă a păţit ceva. Din fericire, se pare că şoferul român este nevătămat.

Posted by Ciurus Irinel on 16 Ianuarie 2018

Poliția cehă, dar şi presa, au raportat ulterior accidentul, menţionând că a avut loc un carambol pe autostrada principală dintre Praga și Brno, în care au fost implicate mai mult de 10 camioane și alte mașini, potrivit rapoartelor preliminare. Poliția a declarat că cel puțin o persoană a fost rănită în accident.

Zăpada și vânturile puternice au perturbat serios traficul auto în zonă, iar autostrada a fost blocată în ambele direcții, pe anumite tronsoane de drum. Traficul pe drumurile laterale a fost de asemenea, afectat, din cauza condiţiilor nevaforabile.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.