ACCIDENT TERIBIL! O masina a fost spulberata de tren; doua persoane au murit.

IMPACT NIMICITOR între un autoturism şi trenul internaţional IR 72, Bucureşti – Craiova – Timişoara – Budapesta ce transporta 120 de pasageri. Traficul feroviar a fost blocat.

Un accident grav a avut loc, în dimineața zilei de joi, în județul Mehedinți. Trenul internațional IR 72 a spulberat o mașină pe calea ferată. Din primele informații, ocupanții autovehicului sunt morți. Mecanicul este în stare de șoc după ce a auzit victimele urlând de durere.

 

Oficiali ai ISU Mehedinți au precizat că în mașina spulberată de tren se aflau doi bărbați, de 29 și, respectiv, 53 de ani. Cei doi au fost aruncați din mașina lovită, în urma impactului. Echipajele de ambulanță și pompierii sosiți la fața locului i-au găsit morți.

Din informațiile furnizate de Alina Predescu, purtătorul de cuvânt al CFR, accidentul a avut loc în jurul orei 10.30, între stațiile Drobeta Turnu-Severin și Strehaia, la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatorul rutier Crucea Sfântului Andrei. Șoferul autoturismului spulberat de tren s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.

În urma impactului, locomotiva trenului a fost avariată, iar traficul feroviar a fost întrerupt. Cei 120 de pasageri din vagoane și mecanicii de locomotivă nu au avut de suferit.

sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.