Accident violent pe Autostrada Timisoara-Arad.

Grav accident de circulatie, miercuri dupa amiaza, pe autostrada vestului. Un autoturism si un TIR au ajuns in sant, dupa un puternic impact.

Autotrenul circula pe prima banda si a fost depasit de un autoturism, al carui sofer a virat brusc fara sa se asigure. Soferul TIR-ului nu a mai apucat franeze si a intrat in plin in masina ce i-a aparut in fata, proiectand-o in afara carosabilului.

„La kilometrul 572, pe zona localitatii Ortisoara, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timisoara, un conducator auto al unui autovehicul marca Renaul se deplasa spre Timisoara pe banda a doua, iar la un moment dat, brusc, a schimbat directia de mers, trecand pe banda intai fara sa se asigure si a acrosat un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca de tip container, al carui conducator auto se deplasa regulamentar pe banda 1. Sunt raniti usor, urmeaza sa facem cercetarea la fata locului si sa ii conducem la Spitalul Judetean Arad pe cei doi conducatori auto, pentru recoltarea de sange”, a declarat Valentin Burta, reprezentantul Politiei Autostrazi.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.