Acest preot a devenit celebru pe internet, după ce s-a răzgândit când a vrut să ajute un cerşetor. VIDEO

Un preot din Polonia a reuşit să devină celebru pe reţelele de socializare, după ce un tânăr l-a filmat în momentul în care a vrut să ajute un cerşetor, însă s-a răzgândit şi şi-a văzut de drumul său.

Mai exact, totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, la un eveniment care a avut loc în Varşovia, în Polonia. La un moment dat, un preot care se afla şi el la manifestaţie, alături de alte mii de oameni, a văzut un cerşetor şi a vrut să îl ajute şi să îi dea bani. Şi-a scos portofelul, dar când s-a uitat în el probabil a observat că nu are bancnote mai mici şi s-a răzgândit, deşi cerşetorul îl urma îndeaproape. Mai mult, imediat ce şi-a pus portofelul la loc în buzunar, a realizat că e filmat.

Aşa i-a şi revenit preotului la loc dorinţa de a-l ajuta pe nevoiaş, pentru că s-a dus înapoi lângă acesta, dând dovadă de generozitate spirituală. Asta deoarece preţ de câteva secunde i-a vorbit cerşetorului şi i-a pus acestuia mâna pe umăr, câtă vreme i-a spus mai multe cuvinte de duh. Imaginile au ajuns rapid virale, fiind distribuite de mii de ori, după ce au ajuns pe Facebook, potrivit presei poloneze şi a celor de la Natemat.pl.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.