Acţiune uriaşă de anihilare a unei reţele de traficanţi de droguri. Percheziții în 10 județe!

Poliţiştii şi procurorii au făcut miercuri, peste treizeci de percheziţii în zece judeţe, pentru anihilarea unei grupări specializate în trafic cu produse psihoactive, pe care le plasau clienţilor prin firme de curierat.

32 percheziţii domiciliare au avut loc în judeţele Cluj, Caraş-Severin, Sibiu, Argeş, Mureş, Vâlcea, Dâmboviţa, Dolj, Mehedinţi, şi Gorj, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit news.ro.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în 2018, trei suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat în scopul săvârşirii infracţiunii de efectuare, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă urmată de săvârşirea în mod repetat a infracţiunii de efectuare, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza judeţului Gorj. În concret, membrii grupului, prin intermediul unei aplicaţii, au comandat diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, de la doi suspecţi din municipiul Cluj-Napoca, persoane care au aderat şi sprijinit grupul infracţional organizat mai sus menţionat”, anunţă DIICOT.

Produsele psihoactive noi erau expediate prin intermediul a două firme de curierat rapid, folosind în mod fictiv denumirea unor societăţi comerciale.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.