Acțiunea umanitară pentru Alexandra, o reușită maximă!

Alexandra, o fetiță de 12 ani, suferă de o malformatie arterio-venoasă hemifață stânga cu extensie intraorbitală stânga până la nivelul chiasmei optice, sindrom Wyburn-Mason, stenoză aortica subvalvulară, iar anul trecut în septembrie, 20 de medici de diferite specializări s-au reunit la Timișoara pentru a-i salva viața.

Efortul doctorilor a fost un succes, însă copila are nevoie de bani pentru a efectua o intervenție costisitoare în străinătate.

Strigătul de ajutor al mamei a fost auzit, iar anul acesta, cu ocazia cuplajului voleibalistic de sâmbătă, 10 martie, sute de lugojeni cu inimă mare au spus prezent la campania „Servim pentru Alexandra”, inițiată de CSM Lugoj și Agroland Timișoara, strângere de fonduri care s-a dovedit a fi de un real succes.

Agroland Timișoara, CSM Târgoviște, Știința Bacău și CSM Lugoj sunt cele patru echipe de volei care au servit la Lugoj pentru Alexandra și alături de cei peste 700 de spectatori prezenți au donat sume de bani pentru fetița de 12 ani.

Inițiatorii campaniei au scos la licitație tricouri, fanioane și o minge cu autografele sportivelor de la CSM Lugoj și Agroland Timișoara.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș a oferit 1.000 de lei pentru o minge cu autografele jucătoarelor de la Agroland Timișoara și CSM Lugoj, în timp ce Horia Cardoș, președintele Agroland Timișoara a dat 1.500 de lei pentru un tricou cu autografe al CSM Lugoj.

Medicul Dan Cliciovan a oferit inițial 700 lei pentru tricoul cu autografe al Agroland Timișoara, însă a supralicitat apoi până la 1.000 de lei (100 euro și 550 lei), iar Dana Nistor Popovici, președintele Comitetului de părinți de la secția de volei a CSȘ Lugoj a oferit 1000 de lei pentru fanioanele cu autografe ale celor două echipe.

Alte donații au venit din partea Asociației Sportive Banatul Lugoj și săptămânalul lugojean Redeșteptarea, care au dăruit fiecare câte 1.000 de lei.

În urna “Servim pentru Alexandra“, destinată donațiilor, au fost colectați 5.775 de lei și 10 euro de la lugojenii inimoși. Suma totală adunată în urma campaniei este de 11.825 de lei și 110 euro.

”Mulțumim, dar nu trebuie să ne oprim aici. Mai este nevoie de bani, astfel că persoanele care doresc să ajute sunt rugate să folosească următoarele conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cuza Ileana-Olguța: RO48RZBR0000060010042715 – cont în lei; RO61RZBR0000060020022811 – cont în euro”, au transmis organizatorii campaniei ”Servim pentru Alexandra”.

Toate speranțele Alexandrei sunt în continuare în oamenii cu suflet mare care o pot ajuta să strângă cei minim 25.000 de euro de care are nevoie pentru intervenția chirurgicală de care are nevoie.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *