Administrația făgețeană se pregăteşte de rugă! Modernizează principala arteră a urbei

Edilii locali făgeţeni se gră­besc să întâmpine zilele o­ra­şului, care au loc la mijlocul lunii august, în ”hai­ne noi” şi vor ca principala stradă a urbei, calea Lu­go­ju­lui, să arate impecabil la sosirea ”goşcilor”. Astfel, cel târziu în data de 10 iulie vor demara investiţiile în rea­li­zarea a circa 50 de locuri de parcare şi asfaltarea intrărilor de la Drumul Naţional 68A către casele de pe aceeaşi arteră.

“Societatea care realizează investiţia, a primit acceptul de demarare a lucrărilor. În mod normal, ele ar trebui să înceapă spre sfârşitul săptămânii, dacă nu cel târziu luni”, a declarat Vasile Sita, viceprimarul Fă­ge­tului.

Investiţia se derulează pe Calea Lugojului, pe por­ţiu­nea cuprinsă între Hotelul Padeş şi intersecţia din a­propierea blocurilor ANL, a­flate la intrarea în urbe. Va­loarea ei este de 952.000 de lei, fiind finanţată de la bugetul local.

Începe şi construcţia boxelor pentru lemne

Tot din banii proprii, Primăria Făget finanţează şi construirea boxelor pentru lemne. Lu­cră­rile beneficiază de un suport financiar de 505.750 lei.

”Săp­tămâna viitoare vom da drumul şi construcţiei boxelor pentru lemne la blocurile din centru, amplasate în spatele sediului administrativ şi a poştei”, ne-a mai spus vice­pri­marul Făgetului.

Într-o primă fază vor fi realizate 60 de bo­xe pentru lemne şi cinci ghene de gunoi.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.