Adolescentă ucisă cu 30 lovituri de cuțit. Criminalul are 16 ani și a fost reținut

O crimă oribilă a avut loc într-o pădure din Botoșani. Victima este o adolescentă de 18 care a fost înjunghiată de aproximativ 30 de ori, după cum au stabilit legiştii. Inițial s-a crezut că adolescenta avea 15 ani.

Tânăra era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoșani și ar fi urmat să împlinească 19 ani în iunie. Adolescentul suspectat că ar fi ucis-o într-un mod atât de bestial are 16 ani și a fost reţinut și va fi supus și unei expertize psihiatrice.

Petronela Mihalachi a fost găsită înjunghiată de 30 de ori şi dezbrăcată pe jumătate. Fata mersese în pădurea de lângă oraş pentru o ședință foto.

Valeriu Chihaia, procuror şef Parchetul Tribunalului Botoşani, a oferit primele declaraţii despre crimă: “Fapta a fost comisă de un minor în vârstă de 16 ani. Acesta se cunoscuse cu victima de ceva timp pe o reţea de socializare şi s-au întâlnit de mai multe ori pentru a-i face fotografii, pe care tânăra le posta pe conturile ei. Tot o astfel de întâlnire a avut loc şi în după-amiaza zile de 25 aprilie, însă între cei doi a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care tânărul a înjunghiat victima în diferite locuri vitale de mai multe ori cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, iar tânăra a decedat imediat. A fost ucisă în zona în care a fost găsită, erau şi urme de târâre pe câţiva zeci de metri.”

Procurorul a mai spus şi că Bogdan Ionel va fi expertizat psihologic: “Şi-a motivat fapta printr-un conflict spontan.Va fi examinat psihologic, în vederea unei expertizări psihiatrice medico-legale. Urmează să mai fie audiat. a târât-o câţiva meri, după ce a ucis-o.”

Adolescentul, 16 ani, nu are tată, iar mama lui trăieşte în Italia, astfel că a fost asistat la audieri, conform legii, de un reprezentant al Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia copilului.

Procurorii vor cere arestarea preventivă a criminalului.

sursa: observator.tv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.