Adolescentii criminali au fostarestați preventiv. Cei doi au plănuit crima.

Detalii șocante în cazul celor doi adolecenți care au omorât un taximetrist din Lugoj.

Cei doi au stabilit, în prealabil, să ucidă o persoană pentru a face rost de o mașină cu care să fugă de acasă. Cel mai mare dintre ei, în vârstă de 17 ani, a mai fost în atenția poliției și în trecut. Totul după ce a bătut cu sălbăticie un coleg, în 2017, în sala de clasă, la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj.

Cei doi tineri, de 15 și 17 ani, au vrut să fugă de acasă, spun anchetatorii. Au stabilit însă că au nevoie de o mașină și au plănuit să ucidă o persoană pentru a face rost de una. Le-a venit ideea să atace un taximetrist, așa că au făcut comandă la taxi și, cu gânduri criminale, și-au așteptat victima în fața parcului din localitatea timișeană Darova.

„În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din loc. Darova, jud. Timiș.

După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timișoara”, povestesc procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cel mai mare dintre criminali, în vârstă de 17 ani, nu este pentru prima dată în atenția polițiștilor. La începutul lui 2017 el era deja cercetat penal, după ce a bătut cu bestialitate un coleg de școală chiar în sala de clasă de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj.

Cei doi sunt acuzați acum de omor calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Minorii au fost prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Și-au recunoscut faptele, primind mandate de arestare pentru 30 de zile.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.