Adolescentii criminali din Lugoj, trimisi in judecata pentru omor calificat

Anchetă finalizată cu trimiterea în judecată prin rechizitoriu, în cazul celor doi adolescenți care au omorât un taximetrist lângă Lugoj. Cei doi tineri au fost trimiși în judecată pentru omor calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat în scop de folosință și furt calificat.

Ancheta procurorilor de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș a scos la iveală detalii șocante despre ceea ce s-a petrecut la Darova, în iunie 2018. Cei doi tineri, în vârstă de 15 și 17 ani, au plănuit crima cu ceva timp înainte, iar în momentul în care au hotărât să acționeze au sunat în dispeceratul firmei de taximetrie pentru a cere o mașină. La scurt timp după ce au urcat în taxi, cei doi l-au atacat pe șofer și l-au ucis cu mai multe lovituri de cuțit.

„În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din loc. Darova, jud. Timiș. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona în zona cervicală și în zona toracică, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timișoara”, spun procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cei doi tineri au fost trimiși acum în judecată, prin rechizitoriu, și sunt acuzați de omor calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat în scop de folosință și furt calificat.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *