Ajutați-o pe Alexandra; un gest mic poate să-i salveze viața!

Alexandra, o fetiță de 12 ani, suferă de o malformatie arterio-venoasă hemifață stânga cu extensie intraorbitală stânga până la nivelul chiasmei optice, sindrom Wyburn-Mason, stenoză aortica subvalvulară.

Mama ei, asistenta medicală Oana Cuza, se luptă de 8 ani să o crească singură, la un moment dat  având trei slujbe concomitent pentru a-i asigura copilei toate cele necesare.

Din păcate, viața Oanei a devenit și mai grea anul trecut, în septembrie, când Alexandra a suferit o sângerare masivă la nivelul cavității bucale, fiind transportată de urgență la Timișoara, intubată, meșată și, ulterior, embolizată. Fetița a avut nevoie atunci și de o masivă transfuzie de sânge. Procedura a avut loc la Timișoara, la Spitalul Județean fiind efectuată în premieră de echipa de neuroradiologie și radiologie intervențională a spitalului, condusă de dr. Cristian Mihalea.

În decurs de două luni, micuța a fost supusă din nou unei proceduri de embolizare cu scopul de a preveni o nouă hemoragie care ar fi putut să îi fie fatală. Cu toate că cele două proceduri extrem de delicate au fost efectuate cu succes, problemele de sănătate ale Alexandrei nu s-au rezolvat. Micuța a început să aibă din nou sângerări, iar acum va avea nevoie de o nouă intervenție care să îi salveze viața.

”Pentru a continua investigațiile medicale și tratamentul de specialitate este nevoie de minim 25.000 euro, deoarece urmează să ne deplasăm la Clinica Acibadem-Altunizade Istanbul. Orice sumă este binevenită. Vă mulțumim din suflet!”, a spus cu lacrimi în ochi Oana Cuza, mama fetiței.

Puțin câte puțin, banii necesari pot fi adunați cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, iar Oana Cuza, asistenta care a salvat de atâtea ori viețile semenilor săi, va putea să zâmbească din nou văzându-și fetița în afara oricărui pericol.

Persoanele care doresc să ajute sunt rugate să folosească următoarele conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cuza Ileana-Olguța: RO48RZBR0000060010042715 – cont în lei; RO61RZBR0000060020022811 – cont în euro. Cei care doresc detalii, o pot contacta pe mama Alexandrei la numărul de telefon: 0724/188849.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.